onsdag 1. desember 2010

Gode opplevelser!

Noe av det beste med å jobbe på biblioteket er å registrere bøker. Klart - noe av det er jo litt kjedelig - merking, plastring, stempling - rutinearbeid.  Men det deilige er at en må bla litt i bøkene, lese litt her og der - bare for å bli kjent med dem og vite hva vi har her på biblioteket. Da skjer det at en kommer over skatter! Bøker jeg kanskje ikke ville åpnet eller kastet blikket på til vanlig. En av disse skattene fant jeg her om dagen, under registrering av kulturfondbøker. "Mirakelet i Amsterdam" av Anne Kristin Aasmundtveit. En historisk roman fra 1600-tallet der den franske hugenott-familien de la Tour blir religiøse flyktninger, flykter gjennom Europa og ender opp i Seljord. Anbefalt på det varmeste!

Noe annet jeg er har  falt for er digispilleren.. Liten mp3-spiller der hver bok er på et lite kort som du setter fast utenpå spilleren. Kjempepraktisk! Ingen cder som kan ripes, og en spiller til mange bøker.

Så vil jeg minne om bokkafé på Tokke Bibliotek i dag, onsdag 1. des. Kviteseid Bok og Papir kommer - du kan kjøpe julegaver, for bøker er den beste gave! Vi har og posesalg på en del eldre bøker og salg av gamle magasin. Det blir fin sang fra kulturskuleelevene og kaféen er åpen med salg av vafler og kaffe. Starter kl. 16.00 og varer til kl. 20.00. Velkommen!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar